Sjukstuga & Plugg :)

0

Hej igen!

Denna veckan har  vi haft en riktig sjukstuga här hos oss. Båda barnen har varit sjuka och hemma från skolan. Det märks verkligen att det är februari månad nu. Den månad då virusen verkar slå till riktigt ordentligt. Men jag brukar säga att jag är glad så länge vi slipper magsjuka, för det är ingen höjdare direkt..

Jag håller denna veckan också på att skriva en liten text som skall lämnas in till skolan. Ämnet är psykologi och texten handlar om positiv psykologi 🙂 Så denna veckan har jag stundvis myst med barnen då vi passar på att verkligen mysa lite extra då de nu varit hemma o förkylda, och stundvis suttit o pluggat.

Känns som att det varit en helt okej vecka hittills & det känns väldigt roligt att ha kommit igång och skriva i bloggen 🙂

Hur har just din vecka varit? 🙂

Kram!

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke