Energinivå.

0

Vi människor precis som allt annat består av energier. Vi sänder ut energier, vi påverkas till olika stor grad av varandras energier. Och vi är också olika känsliga för att känna in andras energier.

Vi befinner oss på olika energinivåer och vi kan själva påverka vilken nivå vi vill vibrera på.

Låga energier enligt vad jag tror på är känslor som avund, bitterhet och hat o.s.v. Vissa människor har fastnat på denna energinivån. Det finns till och med de personer som inte ens vet om att de är bittra, negativa, avundsjuka. Utan de låter denna känsla uppfylla deras energi. Om man är känslig och har lätt att känna av andra människors energier så kan man till en början när man träffar människor som har negativa energier bli illa till mods själv. Jag har så länge jag kan minnas haft förmågan att känna av andra människors energier. Och jag brukade känna det som att jag blev som jag skrev precis illa till mods, kände mig inte bekväm och oftast så lämnar människor med låga energifrekvenser ofta en känsla av liksom skuldkänslor eller känslor av att man gjort något fel.. Och STOP, det är där det sker. Det som är destruktivt. Man har tagit in den andra personens negativa mående. Det är först de senaste åren som jag börjat träna på att “stänga av”. Och med stänga av menar jag att skaffa mig kunskap kring ämnet och att börja träna på att bli medveten om vad som är mina känslor och min energi, och att skilja det från andra människors energier. Ett bra sätt att träna upp denna superviktiga förmåga är att jag innan jag möter andra människor ställer mig själv frågan :” Hur mår JAG idag?” Oftast kan jag svara mig själv “Jag mår bra, känner mig glad och nyfiken på livet”. Jahopp tänker jag då. Då vet jag vad som är mina energier. Så när jag sedan känner att jag börjar “få in” andra människors känslor som klingar på en annan nivå så stannar jag upp och påminner mig om att: “nej nej, jag är glad idag och nyfiken på livet, det är så jag känner.”

Var rädda om er & var rädda om era känslor.

Kram på er!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke