Måndag

0

Nu har äntligen mina små älsklingar februarilov. Och jag verkar ha det ganska lugnt rent studiemässigt också. Vi skall njuta av det här lovet. Det är så mysigt att få den där tiden tillsammans med varandra och kunna hitta på roliga saker. Så är det ju så skönt att barnen får sova en stund extra på morgonen och slippa passa alla dessa tider som vi har i vardagen. Starten på denna dagen har varit…phu.. Intensiv, då jag har massor av tvätt som måste tvättas. Har kört 3 maskiner och är ännu inte färdig.

En sak som känns spännande är att mina böcker som jag beställt kom idag. Så det paketet skall jag hämta ut sedan. I paketet finns det en skolbok som jag måste ha, och två andliga böcker som jag vill ha 🙂

Önskar Er alla en fin start på veckan! 🙂

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke