Verktygslådan.

0

Den senaste tiden har jag haft en period då det gått åt mycket energi till vardagen. Från att nästan känt mig på gränsen till utmattad så har jag tagit till mig av råd och vägledning genom att lyssna inåt på vad mitt hjärta har att tala om för mig, vilket har lett till en personlig utveckling där jag känner att jag fått en verktygslåda med verktyg som jag behöver och som jag skall använda mig av.

Jag “får till mig” information via bilder mycket och det är lite lustigt för nu får jag bilden av en verktygslåda som jag skall bära med mig och jag blir så glad för jag ser att verktygslådan är komplett nu med mina grundläggande verktyg. Det här är ju givetvis inte bokstavligt talat utan jag skriver rent symboliskt. Verktygslådan och verktygen representerar de styrkor, erfarenhet och strategier som vi alla behöver ha för att hantera livet. Jag får också till mig att många av våra verktyg finns gömda i våra rädslor. För om man tänker efter så är det ju när vi tvingas möta våra rädslor och när vi övervinner det som vi är rädda för som vi får styrka av det. Vi har då lärt oss att vi klarar av att hantera även det som vi är rädda för. Vi har fått ytterligare ett verktyg att lägga i vår verktygslåda. Vi känner oss mer trygga i oss själva och det är värt att fira!

Jag har upptäckt att jag när jag börjar skriva ett inlägg inte riktigt vet vad jag skall skriva, men sedan så kommer det som ett flöde och jag bara skriver det som kommer. Så jag hoppas att det inte gör något om jag börjar att skriva om något och sedan leder det vidare till något annat o så vidare. Jag har börjar att skriva namn på inlägget det sista jag gör, eftersom jag då vet vad inlägget handlar om och vill säga.

Önskar er alla nu en fin o mysig fredag! Ta nu och fira er själva idag. Kom ihåg att du är fantastisk och en underbar person genom att bara vara den person som du är.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke