Det som ger ro.

0

Tänker på det som skapar ro & det som lugnar.

Det som jag tyckte gav mig ro förr är inte samma saker som ger mig ro nu har jag förstått. Saker som ger mig ro nu är att läsa andliga böcker, meditera (även om jag verkligen inte gör det så ofta som jag borde) Jag borde verkligen ta mig den där meditationsstunden så ofta jag kan. Jag borde prioritera den stunden. För den stunden ger mig så mycket. Det är då jag får ladda upp min energi, det är då tankarna får stilla sig och jag kan bara sväva iväg samtidigt som jag ligger tryggt på min säng. Meditation har många positiva effekter på hälsan.

Jag fick till mig hur jag skall skapa en plats för lugn & ro på min altan. Jag får en bild av en staty med vatten..hmm..vad kallas det. Just det, fontän. En staty med fontän som skall ha lite vatten som ger ett lugnande o harmonisk ljud. En liten myshörna dit man kan gå o sätta sig i en mysig solstol.

Nu skall jag krypa ner i sängen o läsa en spännande bok. Sedan skall jag sova.

God natt på er alla fina själar därute..

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke