Själ och kropp.

0

God morgon på Er!

Den här dagen börjar med studier i psykologi. Idag läser jag om psykosomatiska sjukdomar vilket är ett fysiskt sjukdomstillstånd som uppkommit eller förvärrats p.g.a vårt psykiska mående. Mycket intressant och viktigt! Kropps & själ är en helhet när vi går här på jorden. Något som jag tror på är att det är väldigt viktigt att ta hand om sin själ vilket för mig innefattar att lyssna inåt, att ta sina egna känslor på allvar, att följa sina drömmar och att sätta upp mål, att göra mer av det som får oss att skratta och känna lyckokänslor. Det är också jätteviktigt att tro på sig själv och att stå upp för sig själv! Så tänker jag att vår fysiska kropp är ju vårt tempel och kroppen skall man behandla med respekt, det är viktigt!

Ha en fin förmiddag alla fina människor!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke